Behandling med nordlysmassage

Nordlysmassage er et moderne all-round behandlingssystem, som forener klassisk massage med en kropspsykologisk og energetisk forståelse af kroppen.

Massagen er behagelig og dyb, og hvad enten det drejer sig om, at skabe sundhed og velvære, behandle stress og spændinger, skavanker og sygdomme, er det altid hele mennesket der er i centrum.

Nordlysmassage er et gennemført terapeutisk massagesystem, som kombinerer kropsmassage med energi afbalancering og en række kropsterapeutisk teknikker.

Jeg har gode erfaringer med at kombinere zoneterapi, akupunktur og massage, alt efter dine behov og ønsker.

Behandlingen vil vare en time.

Healings massage

Du kan også vælge en healings massage, der vil give dig en utrolig fornemmelse af stressfrihed, ro, afslapning, forløsning og glæde. Denne behandling varer 1 1/2 time.

Nyere forskning har vist, at massage og berøring er med til at frigive det vigtige hormon Oxytocin. Hormonet spiller en stor rolle for afspænding og ro – hvile- reaktionen i kroppen. Hormonet bliver også kaldt glædeshormonet.

Voksne, der får massage, får lavere blodtryk og et lavere niveau af stress hormoner, hvilket har en sundhedsfremmende virkning.

Massagen øger immunforsvaret, kropsbevidstheden og bevægeligheden i muskler og led. Cirkulationen i vævet øges, lymfesystemet stimuleres, og dermed øges udskillelsen af affaldsstoffer. Massagen dæmper nervøsitet, stress og bekymring.

Book tid til nordlysmassage på telefon 22 74 72 62. Se priser her.

Book tid til behandling

Book tid via. telefon eller SMS. Klinikken er åben efter aftale.

Har du spørgsmål til behandlinger? Ring til en uforpligtende snak.

22 74 72 62