Behandling: Graviditets massage

Hvorfor skal man have graviditets massage?
Når du har det godt, så har dit barn det også godt.

Graviditets massage er en meget blid afspændingsmassage der fremmmer hormonet Oxytocin i kroppen.

Oxytocin virker:

  • Smertestillende
  • Angstdæmpende
  • Afstressende
  • Lindrer depression
  • Fremmer søvn
  • Fremmer glæden ved dit barn og ved livet

Fødselsforberedelse med gravidmassage. Gravid massage kan være god måde at forberede din fødsel på, da det har vist sig, at massagen kan påvirke smertetærsklen, så fødslen bliver mindre smertefuld.

Ligeledes kan graviditets massage fremme kontakten mellem dig og dit barn, da du i massagen slipper alle tanker, slapper af og bare er sammen med dit barn.

Generelle graviditets gener som hævede fødder og hænder, bækkensmerter og generel utilpashed i kroppen, kan lindres ved graviditets massage.

Nogle kvinder kan føle stor ambivilens ved at være gravid, da hun kan føle, at det lille barn helt har overtaget hendes liv. Før var hun måske en kvinde i fuld vigør med arbejde og mange fritidsinteresser.

Nu er hun gravid, hvor hun måske har smerter og ubehag, der forhindrer hende i at gøre som før. Hun er måske endda sygemeldt p.g.a. smerter og kan kun lige klare de helt basale ting i livet. Det kan give anledning til tristhed og måske en følelse af depression. Det er en helt normal følelse, da alting går langsommere, jo mere gravid man bliver og man skal til at omstille sig til en ny tilværelse. Gravid massage kan hjælpe til med at finde glæden ved at være gravid med det lille barn.

Jeg har taget et 3 dages kursus i gravidmassage, som overbygning til Nordlysmassagen, så jeg er fagligt kompetent til at give dig og dit barn en virksom og dejlig massage, hvor I bliver passet godt på begge to.

Jeg har indkøbt en special pude, så du helt indtil fødslen kan ligge på både ryg og mave under massagen. Hvis du ikke bryder dig om at ligge på maven, kan massagen sagtens gives i sideleje.

Vi taler sammen i ca 10 min og massagen tager 1 time.

Massagen kan gives efter uge 12 i graviditeten.

Jeg glæder mig til at gøre noget helt fantastisk godt for dig og dit barn.

Book tid til graviditets massage på telefon 22 74 72 62. Se priser her.

Graviditets massage

Book tid til behandling

Book tid via. telefon eller SMS. Klinikken er åben efter aftale.

Har du spørgsmål til behandlinger? Ring til en uforpligtende snak.

22 74 72 62