Behandling med Heart Flow Healing

Heart Flow Healing er en åndelig healing. Det betyder at healeren bevidst skaber kontakt til kærlighedslyset og fungerer som kanal for dette healende lys til dig. Healing betyder at gøre hel, at skabe balance. Heart Flow Healing er ubetinget kærlighed. Et stærkt lys, der strømmer gennem din aura, dine tanker og følelser og din krop og tager kontakt til din Sjæl..

Healing kan også gøre det muligt at få kigget på, hvad der måtte ligge gemt af vejen..

Hvad kan Heart Flow healing hjælpe dig med?

Uanset hvad man går og tumler med, fysisk eller psykisk, vil healing lindre og hjælpe på et eller andet plan. Feks:

  • Healing hjælper kroppens egne healingsprocesser og immunforsvaret
  • Løsner op og frigiver blokeret energi
  • Afhjælper stress og depression
  • Giver dyb afslappelse
  • letter smerter
  • Afslapper spændte muskler
  • Man kommer i kontakt med sig selv
  • Kommer i balance mellem krop og Sjæl

Teosofisk set er sygdom en energiubalance. Sjælen gør opmærksom på denne ubalance ved, at vi får sygdom eller følelsesmæssigt ubehag. Det kan være svært, ubelejligt, utrygt at kigge på de ubehagelige følelsesmæssige ting. Vi gemmer dem af vejen, ind i vores underbevidsthed, og kommer derved videre i livet. Når Sjælen mener du er klar til at arbejde med følelserne, gør den opmærksom på det. Ved healing kommer der lys på ubalancen, så den kan blive tydeliggjort, arbejdet med og forløst Hvis vi lever livet i overhalingsbanen, kan vi blive bremset af Sjælen f.eks. med tydelige stresssymptomer, et uheld, en brækket fod, et eller andet, der gør, at du er nødt til at standse op og se på dit liv. Prioritere, hvad er vigtigt? Sjælen giver os nu mulighed for, at kigge på vores liv. er der noget vi bør ændre? Den måde vi tænker på, taler på, handler på?

Healing kan hjælpe til at bringe klarhed og til at tage beslutning om, hvordan man kan ændre.

Hvordan foregår en healing?

Inden du kommer renser jeg rummet og forbereder mig. Når du er her, taler vi om, hvad du har brug for hjælp til, hvilke følelser, der rører sig ligenu. Har du brug for det, kan du trække et Englekort. Hvis du ønsker det, prøver vi med samtale, at finde den dybereliggende årsag til dit problem. Herefter lægger du dig på briksen med dit tøj på og får et tæppe over dig. jeg guider en afslapning af kroppen. Herefter tuner jeg ind på den energi, der skal bruges til dig.

Så lægger jeg hænderne forskellige steder på din krop og i din aura. Der arbejdes i stilhed med rolig musik i baggrunden.

Healingen tager ½ time og behandlingen tager 1 time hvis du ønsker masage eller zoneterapi i forlængelse af healingen.

Min fornemmeste opgave er, at gøre mig til kanal for kærlighedslyset og formidle dette til dig.

Jeg gør opmærksom på, at healing ikke på nogen måde kan erstatte besøg hos lægen, speciallægen, psykiateren eller psykologen, men fint kan bruges som komplementær behandling.

Book tid til heart flow healing på telefon 22 74 72 62. Se priser her.

Book tid til behandling

Book tid via. telefon eller SMS. Klinikken er åben efter aftale.

Har du spørgsmål til behandlinger? Ring til en uforpligtende snak.

22 74 72 62